Na tej stronie podajemy aktualny jadłospisemy
16.12.2024 poniedziałek
Zupa: pieczarkowa z makaronem (wywar drobiowo-warzywny, pieczarki, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, zielona pietruszka)
II danie: mielony (mięso drobiowo-wieprzowe, jajko, bułka tarta, przyprawy), ziemniaki
Surówka z marchewki (marchewka, jabłko, jogurt grecki, miód)
Kompot jabłkowy (jabłko, cukier)
17.12.2024 wtorek
Zupa: brokułowa z makaronem (wywar drobiowo-warzywny, brokuły, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, zielona pietruszka)
II danie: bitki schabowe (schab, mąka pszenna, przyprawy), ziemniaki
Surówka z selera (seler, jabłko, rodzynki, jogurt grecki, miód)
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
18.12.2024 środa
Zupa: kapuśniaczek z ziemniakami (wywar drobiowo-warzywny, kapusta kiszona, marchewka, pietruszka, seler, por, śmietana 18%, koperek)
II danie: spaghetti (mięso drobiowo-wieprzowe, makaron, sos pomidorowy, ser zółty przyprawy),
Owoc
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
19.12.2024 czwartek
Zupa: rosół z makaronem (wywar drobiowo-warzywny, marchewka, pietruszka, por, kapusta włoska, cebula, seler, lubczyk, zielona pietruszka)
II danie: eskalop (filet drobiowy, mąka kukurydziana, jajko, mleko, przyprawy), ziemniaki
Surówka z białek kapusty (biała kapusta, marchewka, jabłko, fasola czerwona, jogurt naturalny, miód)
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
20.12.2024 piątek
Zupa: barszcz czerwony z ziemniakami (wywar drobiowo-warzywny, barszcz kiszony, buraki, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 12%, koperek)
II danie: łazanki z kapustą (makaron, kapusta biała, kapusta kiszona, przyprawy)
Deser
Kompot malinowo-truskawkowy (maliny, truskawki, cukier)
Produkty alergenne użyte w produkcji - wykaz potraw, ich składników i alergenów dostępny w stołówce.
Koszt obiadów w grudniu 2024 wynosi
15 obiadów x 17,00 złotych = 255,00 zł
Obiady są wydawane do dnia 26 czerwca 2025 r.
Wpłat można dokonać w stołówce szkolnej lub przelewem na konto:
ANGA ANNA GŁUCHACZKA
Alior Bank: 79 2490 0005 0000 4500 1432 0327
W sprawie nadpłat i zaległości za obiady prosimy o kontakt telefoniczny: 783-062-098.
ANGA
Na tej stronie podajemy podstawowe zasady funkcjonowania stołówki szkolnej.