Na tej stronie podajemy aktualny jadłospisemy
18.11.2024 poniedziałek
Zupa: grochowa (wywar drobiowo-warzywny, groch łuskany, marchewka, pietruszka, por, seler, masło, majeranek, zielona pietruszka)
II danie: pulpeciki w sosie koperkowym (mięso drobiowo-wieprzowe, przyprawy, koperek, mąka), ryż
Surówka z kapusty pekińskiej (kapusta pekińska, marchewka, ogórek, przyprawy, oliwa)
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
19.11.2024 wtorek
Zupa: krupnik (wywar drobiowo-warzywny, kasza jęczmienna, marchewka, pietruszka, por, seler, masło, zielona pietruszka)
II danie: kotlet schabowy (schab, mąka, jajko, bułka tarta), ziemniaki
Kapusta kiszona zasmażana (kapusta kiszona, mąka, masło)
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
20.11.2024 środa
Zupa: kalafiorowa z ziemniakami (wywar drobiowo-warzywny, kalafior, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, koperek)
II danie: spaghetti (mięso drobiowo-wieprzowe, makaron, sos pomidorowy, ser żółty)
Owoc
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
21.11.2024 czwartek
Zupa: rosół z makaronem ( wywar drobiowo-warzywny, marchewka, pietruszka, seler, por, kapusta włoska, cebula, lubczyk, zielona pietruszka)
II danie: indyk w sosie własnym (filet z indyka, mąka, przyprawy), ziemniaki
Surówka z białej kapusty (biała kapusta, marchewka, jabłko, jogurt grecki, miód, chrzan, koperek), ziemniaki
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
22.11.2024 piątek
Zupa: barszcz czerwony z ziemniakami (wywar drobiowo-warzywny, buraki, barszcz kiszony, marchewka, pietruszka, seler, por, śmietana 18%, koperek)
II danie: pierogi ruskie (mąka, jajko, ser biały, ziemniaki, przyprawy, cebula prażona)
Owoc
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
Produkty alergenne użyte w produkcji - wykaz potraw, ich składników i alergenów dostępny w stołówce.
Koszt obiadów w listopadzie 2024 wynosi
19 obiadów x 17,00 złotych = 323,00 zł
Obiady są wydawane do dnia 26 czerwca 2025 r.
Wpłat można dokonać w stołówce szkolnej lub przelewem na konto:
ANGA ANNA GŁUCHACZKA
Alior Bank: 79 2490 0005 0000 4500 1432 0327
W sprawie nadpłat i zaległości za obiady prosimy o kontakt telefoniczny: 783-062-098.
ANGA
Na tej stronie podajemy podstawowe zasady funkcjonowania stołówki szkolnej.