
Na tej stronie podajemy aktualny jadłospisem
13.10.2025 poniedziałek
Zupa: pieczarkowa z makaronem (wywar drobiowo-warzywny, pieczarki, marchewka, pietruszka, por, śmietana 18%, zielona pietruszka)
II danie: gulasz drobiowy (filet z kurczaka, mąka pszenna, przyprawy), kasza perłowa
Ogórek kiszony
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
14.10.2025 wtorek
Zupa: krupnik jaglany (wywar drobiowo-warzywny, kasza jaglana, marchewka, pietruszka, por, seler, masło, zielona pietruszka)
II danie: kotlet drobiowy (filet drobiowy, jajko, mąka pszenna, bułka tarta, przyprawy), ziemniaki
Surówka z marchewki (marchewka, jabłko, jogurt naturalny, miód, przyprawy)
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
15.10.2025 środa
Zupa: jesienna (wywar drobiowo-warzywny, brukselka, brokuły, kalafior, groszek, fasolka, ziemniaki, marchewka, pietruszka, por, seler, masło, koperek)
II danie: spaghetti (mięso drobiowo-wieprzowe, makaron, sos pomidorowy, ser żółty)
Owoc
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
16.10.2025 czwartek
Zupa: jesienna (wywar drobiowo-warzywny, brukselka, brokuły, kalafior, groszek, fasolka, ziemniaki, marchewka, pietruszka, por, seler, masło, koperek)
II danie: spaghetti (mięso drobiowo-wieprzowe, makaron, sos pomidorowy, ser żółty)
Owoc
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
17.10.2025 piątek
Zupa: barszcz czerwony zabielany z ziemniakami (wywar drobiowo-warzywny, barszcz kiszony, buraki, ziemniaki, marchew, pietruszka, seler, por, śmietana 18%, koperek)
II danie: leniwe (ser biały, jajko, mąka pszenna, ziemniaki)
Owoc
Herbata z cytryną (herbata, cytryna, cukier)
Produkty alergenne użyte w produkcji - wykaz potraw, ich składników i alergenów dostępny w stołówce.
Koszt obiadów w październiku 2025 wynosi:
23 obiady x 18,00 złotych = 414,00 zł
Obiady są wydawane do dnia 25 czerwca 2026 r.
Wpłat można dokonać w stołówce szkolnej lub przelewem na konto:
ANGA ANNA GŁUCHACZKA
Alior Bank: 79 2490 0005 0000 4500 1432 0327
W sprawie nadpłat i zaległości za obiady prosimy o kontakt telefoniczny: 783-062-098.
ANGA
UWAGA! Niewykorzystane obiady będą odliczane tylko i wyłącznie po wcześniejszym zgłoszeniu telefonicznym lub mailowym (wycieczki, obozy i wyjazdy jednodniowe zgłaszają Nauczyciele). Niezgłoszone nieobecności na obiedzie nie będą odliczane.
Na tej stronie podajemy podstawowe zasady funkcjonowania stołówki szkolnej.