Na tej stronie podajemy aktualny jadłospisemy

 

 

 

14.04.2025 poniedziałek

Zupa: jarzynowa (wywar drobiowo-warzywny, marchewka, pietruszka, por, seler, brokuły, kalafior, fasolka, brukselka, ziemniaki, masło, zielona pietruszka)

II danie: gulasz wieprzowy (szynka, mąka pszenna, przyprawy), kasza pęczak

Ogórek kiszony

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)

15.04.2025 wtorek

Zupa: żurek z ziemniakami (wywar drobiowo-warzywny, żurek kiszony, marchewka, pietruszka, seler, por, śmietana 18%, koperek)

II danie: pieczeń ze schabu (schab, mąka pszenna, przyprawy), kluski śląskie (ziemniaki, jajko, mąka ziemniaczana)

Buraczki zasmażane (buraki, mąka pszenna, śmietana 12%, przyprawy)

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)

16.04.2025 środa

Zupa: pomidorowa z zacierką (wywar drobiowo-warzywny, przecier pomidorowy, marchewka, pietruszka, seler, por, śmietana 18%, zielona pietruszka)

II danie: filet drobiowy w panierce (filet z kurczaka, mąka pszenna, jajko, bułka tarta, przyprawy), ziemniaki

Surówka z marchewki (marchewka, jabłko, chrzan, jogurt naturalny, miód)

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)

17.04.2025 czwartek

Wiosenna przerwa świąteczna

18.04.2025 piątek

Wiosenna przerwa świąteczna

Produkty alergenne użyte w produkcji - wykaz potraw, ich składników i alergenów dostępny w stołówce.

 

Koszt obiadów w kwietniu 2025 wynosi
18 obiadów x 17,00 złotych = 306,00 zł

Obiady są wydawane do dnia 26 czerwca 2025 r.

Wpłat można dokonać w stołówce szkolnej lub przelewem na konto:

ANGA ANNA GŁUCHACZKA

Alior Bank: 79 2490 0005 0000 4500 1432 0327

W sprawie nadpłat i zaległości za obiady prosimy o kontakt telefoniczny: 783-062-098.

ANGA

UWAGA! Niewykorzystane obiady będą odliczane tylko i wyłącznie po wcześniejszym zgłoszeniu telefonicznym lub mailowym (wycieczki, obozy i wyjazdy jednodniowe zgłaszają Nauczyciele). Niezgłoszone nieobecności na obiedzie nie będą odliczane.