Jadłospis

Na tej stronie podajemy aktualny jadłospisemy

 

 

aktualny tygodniowy jadłospis.

 23.01.2023 poniedziałek

Zupa: ogórkowa z ryżem (wywar drobiowo-warzywny, ogórki kiszone, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, koperek)

II danie: filet drobiowy w panierce, ziemniaki

Surówka z białej kapusty

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)

 

24.01.2023 wtorek

Zupa: grzybowa z makaronem (wywar drobiowo-warzywny, podgrzybki mrożone, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, zielona pietruszka)

II danie: pieczeń ze schabu w sosie własnym, ziemniaki

Surówka z selera

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)


25.01.2023 środa

Zupa: ziemniaczana (wywar drobiowo warzywny, ziemniaki, marchewka, pietruszka, por, seler, masło, koperek)

II danie: spaghetti

Owoc

Herbata z cytryną (herbata, cytryna, cukier)

 

26.01.2023 czwartek

Zupa: rosół z makaronem (wywar drobiowo-warzywny, marchewka, pietruszka, por, seler, kapusta włoska, cebula, lubczyk, zielona pietruszka)

II danie: gulasz z indyka, kuskus

Surówka z czerwonej kapusty

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)


27.01.2023 piątek

Zupa: brokułowa z makaronem (wywar drobiowo-warzywny, brokuły, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, zielona pietruszka)

II danie: paluszki rybne, ziemniaki

Surówka z białej kapusty

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)

Produkty alergenne użyte w produkcji - wykaz potraw, ich składników i alergenów dostępny w stołówce.



 

Koszt obiadów w styczniu 2022 wynosi:

19 obiadów x 14,00 złotych = 266,00 zł.

Obiady są wydawane do dnia 23 czerwca 2023 r.

Wpłat można dokonać w stołówce szkolnej lub przelewem na konto:

ANGA ANNA GŁUCHACZKA

Alior Bank : 79 2490 0005 0000 4500 1432 0327

W sprawie nadpłat i zaległości za obiady prosimy o kontakt telefoniczny: 783-062-098.

ANGA

UWAGA! Niewykorzystane obiady będą odliczane tylko i wyłącznie po wcześniejszym zgłoszeniu telefonicznym lub mailowym (wycieczki, obozy i wyjazdy jednodniowe zgłaszają Nauczyciele). Niezgłoszone nieobecności na obiedzie nie będą odliczane.

Na tej stronie podajemy podstawowe zasady funkcjonowania stołówki szkolnej.