
Na tej stronie podajemy aktualny jadłospisemy
12.05.2025 poniedziałek
Zupa: ogórkowa z ryżem (wywar drobiowo-warzywny, ogórki kiszone, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, koperek)
II danie: indyk w sosie własnym (filet z indyka, mąka pszenna, przyprawy), ziemniaki
Surówka z czerwonej kapusty (czerwona kapusta, jabłko, marchewka, jogurt grecki, przyprawy)
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
13.05.2025 wtorek ZAMÓWIENIA DO GODZINY 9.00!
Zupa: krupnik (wywar drobiowo-warzywny, kasza jęczmienna, marchewka, pietruszka, seler, por, masło, zielona pietruszka)
II danie: schabowy (schab, mąka pszenna, jajko, bułka tarta, przyprawy), ziemniaki
Kapusta kiszona zasmażana (kapusta kiszona, masło, mąka pszenna, przyprawy)
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
14.05.2025 środa ZAMÓWIENIA DO GODZINY 9.00!
Zupa: krem jarzynowy z grzankami (wywar drobiowo-warzywny, kalafior, ziemniaki, fasolka szparagowa, marchewka, pietruszka, czosnek, seler, por, masło, zielona pietruszka)
II danie: roladki drobiowe (filet z indyka, filet z kurczaka, mąka pszenna, jajko, bułka tarta, ser żółty, pieczarki, przyprawy), ziemniaki
Surówka z marchewki (marchewka, jabłko, por, jogurt grecki, miód, przyprawy)
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
15.05.2025 czwartek ZAMÓWIENIA DO GODZINY 9.00!
Zupa: pieczarkowa z makaronem (wywar drobiowo-warzywny, pieczarki, marchewka, pietruszka, seler, por, śmietana 12%, zielona pietruszka)
II danie: strogonof (schab, mąka pszenna, papryka, śmietana 18%, przyprawy), ryż
Ogórek kiszony
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
16.05.2025 piątek ZAMÓWIENIA DO GODZINY 9.00!
Zupa: koperkowa z ryżem (wywar drobiowo-warzywny, koperek, marchewka, pietruszka, seler, por, śmietana 12%, zielona pietruszka)
II danie: ryba panierowana (filet z miruny, mąka pszenna, jajko, bułka tarta), ziemniaki
Sałata lodowa z ogórkiem i śmietaną (sałata lodowa, ogórek, śmietana 18%, przyprawy)
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
Produkty alergenne użyte w produkcji - wykaz potraw, ich składników i alergenów dostępny w stołówce.
Koszt obiadów w maju 2025 wynosi
16 obiadów x 17,00 złotych = 272,00 zł
Obiady są wydawane do dnia 26 czerwca 2025 r.
Wpłat można dokonać w stołówce szkolnej lub przelewem na konto:
ANGA ANNA GŁUCHACZKA
Alior Bank: 79 2490 0005 0000 4500 1432 0327
W sprawie nadpłat i zaległości za obiady prosimy o kontakt telefoniczny: 783-062-098.
ANGA
Na tej stronie podajemy podstawowe zasady funkcjonowania stołówki szkolnej.