Na tej stronie podajemy aktualny jadłospisemy
aktualny tygodniowy jadłospis.
Zupa: ogórkowa z ryżem (wywar drobiowo-warzywny, ogórki kiszone, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, koperek)
II danie: filet drobiowy w panierce, ziemniaki
Surówka z białej kapusty
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
24.01.2023 wtorek
Zupa: grzybowa z makaronem (wywar drobiowo-warzywny, podgrzybki mrożone, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, zielona pietruszka)
II danie: pieczeń ze schabu w sosie własnym, ziemniaki
Surówka z selera
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
25.01.2023 środa
Zupa: ziemniaczana (wywar drobiowo warzywny, ziemniaki, marchewka, pietruszka, por, seler, masło, koperek)
II danie: spaghetti
Owoc
Herbata z cytryną (herbata, cytryna, cukier)
26.01.2023 czwartek
Zupa: rosół z makaronem (wywar drobiowo-warzywny, marchewka, pietruszka, por, seler, kapusta włoska, cebula, lubczyk, zielona pietruszka)
II danie: gulasz z indyka, kuskus
Surówka z czerwonej kapusty
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
27.01.2023 piątek
Zupa: brokułowa z makaronem (wywar drobiowo-warzywny, brokuły, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, zielona pietruszka)
II danie: paluszki rybne, ziemniaki
Surówka z białej kapusty
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
Produkty alergenne użyte w produkcji - wykaz potraw, ich składników i alergenów dostępny w stołówce.
Koszt obiadów w styczniu 2022 wynosi:
19 obiadów x 14,00 złotych = 266,00 zł.
Obiady są wydawane do dnia 23 czerwca 2023 r.
Wpłat można dokonać w stołówce szkolnej lub przelewem na konto:
ANGA ANNA GŁUCHACZKA
Alior Bank : 79 2490 0005 0000 4500 1432 0327
W sprawie nadpłat i zaległości za obiady prosimy o kontakt telefoniczny: 783-062-098.
ANGA
Na tej stronie podajemy podstawowe zasady funkcjonowania stołówki szkolnej.