Jadłospis

Na tej stronie podajemy aktualny jadłospisemy

 

 

 

5.06.2023 poniedziałek

Zupa: ogórkowa z ryżem (wywar drobiowo-warzywny, ogórki kiszone, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, koperek)

II danie: pieczeń ze schabu, ziemniaki

Surówka z czerwonej kapusty

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)

 

6.06.2023 wtorek

Zupa: dyniowa z groszkiem ptysiowym (wywar drobiowo-warzywny, dynia, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, zielona pietruszka)

II danie: mielony, ziemniaki

Mizeria

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)

 

7.06.2023 środa

Zupa: kalafiorowa z ziemniakami (wywar drobiowo-warzywny, kalafior, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, koperek)

II danie: gulasz, kasza pęczak

Ogórek kiszony

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)

 

8.06.2023 czwartek

Boże Ciało

 

9.06.2023 piątek

Dzień wolny od zajęć

 

Produkty alergenne użyte w produkcji - wykaz potraw, ich składników i alergenów dostępny w stołówce.

 

Koszt obiadów w czerwcu 2023 wynosi
14 obiadów x 14,00 złotych = 196,00 zł

Obiady są wydawane do dnia 22 czerwca 2023 r.

Wpłat można dokonać w stołówce szkolnej lub przelewem na konto:

ANGA ANNA GŁUCHACZKA

Alior Bank: 79 2490 0005 0000 4500 1432 0327

W sprawie nadpłat i zaległości za obiady prosimy o kontakt telefoniczny: 783-062-098.

ANGA

UWAGA! Niewykorzystane obiady będą odliczane tylko i wyłącznie po wcześniejszym zgłoszeniu telefonicznym lub mailowym (wycieczki, obozy i wyjazdy jednodniowe zgłaszają Nauczyciele). Niezgłoszone nieobecności na obiedzie nie będą odliczane.

 

Na tej stronie podajemy podstawowe zasady funkcjonowania stołówki szkolnej.