![Jadłospis](/images/img_nastrony/placek.gif)
Na tej stronie podajemy aktualny jadłospisemy
17.06.2024 poniedziałek
Zupa: grochowa (wywar drobiowo-warzywny, groch, marchewka, pietruszka, por, seler, masło, majeranek, zielona pietruszka)
II danie: kurczak w sosie włoskim (filet z kurczaka, przyprawy, mąka), makaron
Sałatka z pomidorów
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
18.06.2024 wtorek
Zupa: grzybowa z makaronem (wywar drobiowo-warzywny, podgrzybki mrożone, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, zielona pietruszka)
II danie: kotlet schabowy (schab, przyprawy, mąka, jajko, mleko), ziemniaki
Mizeria (ogórki, śmietana)
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
19.06.2024 środa
Zupa: barszcz czerwony z ziemniakami (wywar drobiowo-warzywny, barszcz kiszony, buraki, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, koperek)
II danie: klopsiki w sosie koperkowym (mięso drobiowo- wieprzowe mąka, przyprawy), ziemniaki
Sałata lodowa z oliwą
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
20.06.2024 czwartek
Zupa: ogórkowa z ryżem (wywar drobiowo-warzywny, ogórki kiszone, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, koperek)
II danie: pieczeń z indyka w sosie własnym (mąka, przyprawy), ziemniaki
Surówka z marchewki (marchewka, jabłko, jogurt grecki, miód)
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
21.06.2024 piątek
Produkty alergenne użyte w produkcji - wykaz potraw, ich składników i alergenów dostępny w stołówce.
Koszt obiadów w czerwcu 2024 wynosi
14 obiadów x 15,00 złotych = 210,00 zł
Obiady są wydawane do dnia 20 czerwca 2024 r.
Wpłat można dokonać w stołówce szkolnej lub przelewem na konto:
ANGA ANNA GŁUCHACZKA
Alior Bank: 79 2490 0005 0000 4500 1432 0327
W sprawie nadpłat i zaległości za obiady prosimy o kontakt telefoniczny: 783-062-098.
ANGA
Na tej stronie podajemy podstawowe zasady funkcjonowania stołówki szkolnej.