
Na tej stronie podajemy aktualny jadłospisemy
25.09.2023 poniedziałek
Zupa: krupnik (wywar drobiowo-warzywny, kasza jęczmienna, marchewka, pietruszka, por, seler, masło, zielona pietruszka)
II danie: mielony w płatkach kukurydzianych (mięso drobiowo-wieprzowe, jajko), ziemniaki
Surówka z marchewki (marchewka, jabłko, miód, jogurt)
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
26.09.2023 wtorek
Zupa: barszcz biały z ziemniakami (wywar drobiowo-warzywny, barszcz kiszony, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, koperek)
II danie: kurczak w sosie włoskim z makaronem (filet z kurczaka, mąka, przecier pomidorowy, przyprawy)
Pomidory z cebulą
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
27.09.2023 środa
Zupa: kapuśniak z ziemniakami (wywar drobiowo-warzywny, kapusta kiszona, marchewka, pietruszka, por, seler, masło, zielona pietruszka)
II danie: pierogi ruskie
Owoc
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
28.09.2023 czwartek
Zupa: grzybowa z makaronem (wywar drobiowo-warzywny, podgrzybki mrożone, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, zielona pietruszka)
II danie: strogonof (schab, mąka), ziemniaki
Surówka z białej kapusty z fasolą (kapusta, marchewka, fasola, jogurt, miód)
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
29.09.2023 piątek
Zupa: ogórkowa z ryżem (wywar drobiowo-warzywny, ogórki kiszone, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, koperek)
II danie: ryba w panierce (miruna, mleko, bułka tarta), ziemniaki
Surówka z kiszonej kapusty
Kompot wiśniowy (wiśnia, cukier)
Produkty alergenne użyte w produkcji - wykaz potraw, ich składników i alergenów dostępny w stołówce.
Koszt obiadów we wrześniu 2023 wynosi
19 obiadów x 15,00 złotych = 285,00 zł
Obiady są wydawane do dnia 20 czerwca 2024 r.
Wpłat można dokonać w stołówce szkolnej lub przelewem na konto:
ANGA ANNA GŁUCHACZKA
Alior Bank: 79 2490 0005 0000 4500 1432 0327
W sprawie nadpłat i zaległości za obiady prosimy o kontakt telefoniczny: 783-062-098.
ANGA
Na tej stronie podajemy podstawowe zasady funkcjonowania stołówki szkolnej.