Na tej stronie podajemy aktualny jadłospisemy
5.06.2023 poniedziałek
Zupa: ogórkowa z ryżem (wywar drobiowo-warzywny, ogórki kiszone, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, koperek)
II danie: pieczeń ze schabu, ziemniaki
Surówka z czerwonej kapusty
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
6.06.2023 wtorek
Zupa: dyniowa z groszkiem ptysiowym (wywar drobiowo-warzywny, dynia, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, zielona pietruszka)
II danie: mielony, ziemniaki
Mizeria
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
7.06.2023 środa
Zupa: kalafiorowa z ziemniakami (wywar drobiowo-warzywny, kalafior, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, koperek)
II danie: gulasz, kasza pęczak
Ogórek kiszony
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
8.06.2023 czwartek
Boże Ciało
9.06.2023 piątek
Dzień wolny od zajęć
Produkty alergenne użyte w produkcji - wykaz potraw, ich składników i alergenów dostępny w stołówce.
Koszt obiadów w czerwcu 2023 wynosi
14 obiadów x 14,00 złotych = 196,00 zł
Obiady są wydawane do dnia 22 czerwca 2023 r.
Wpłat można dokonać w stołówce szkolnej lub przelewem na konto:
ANGA ANNA GŁUCHACZKA
Alior Bank: 79 2490 0005 0000 4500 1432 0327
W sprawie nadpłat i zaległości za obiady prosimy o kontakt telefoniczny: 783-062-098.
ANGA
Na tej stronie podajemy podstawowe zasady funkcjonowania stołówki szkolnej.