Na tej stronie podajemy aktualny jadłospisemy

 

 

aktualny tygodniowy jadłospis.

20.01.2020 poniedziałek

Zupa: kapuśniak z ziemniakami (wywar drobiowo warzywny, kapusta kiszona, marchewka, pietruszka, por, seler, masło, pietruszka zielona)

II danie: pulpeciki w sosie koperkowym, ryż

Sałata lodowa z oliwą

Kompot z czarnej porzeczki



21.01.2020 wtorek

Zupa: porowa z groszkiem ptysiowym (wywar drobiowo warzywny, por duszony na maśle, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, pietruszka zielona)

II danie: kotlet z kurczaka, ziemniaki

Surówka z białej kapusty z fasolą

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia)


22.01.2020 środa 

Zupa: ogórkowa z ryżem (wywar drobiowo warzywny, ogórki kiszone, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, koperek)

II danie: mielony drobiowy, ziemniaki

Surówka z marchewki

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia)


23.01.2020 czwartek

Zupa: grysikowa (wywar drobiowo warzywny, kasza manna, marchewka, pietruszka, por, seler, bazylia, masło, pietruszka zielona)

II danie: bitki schabowe, ziemniaki

Surówka z czerwonej kapusty

Kompot truskawkowy


 24.01.2020 piątek

Zupa: jarzynowa (wywar drobiowo warzywny, marchewka, pietruszka, por, seler, kalafior, brukselka, brokuły, masło, koperek)

II danie: makaron z serem

Deser

Herbata z cytryną


  

 

Koszt obiadów w styczniu 2020 wynosi:

14 obiadów x 10,00 złotych = 140,00 zł.

Wpłat można dokonać w stołówce szkolnej lub przelewem na konto:

ANGA ANNA GŁUCHACZKA

Alior Bank : 79 2490 0005 0000 4500 1432 0327

ANGA

UWAGA! Niewykorzystane obiady będą odliczane tylko i wyłącznie po wcześniejszym zgłoszeniu telefonicznym lub mailowym (wycieczki, obozy i wyjazdy jednodniowe zgłaszają Nauczyciele). Niezgłoszone nieobecności na obiedzie nie będą odliczane.