Na tej stronie podajemy aktualny jadłospisemy

 

 

aktualny tygodniowy jadłospis.

18.11.2019 poniedziałek

Zupa: grochowa (wywar drobiowo warzywny, groch łuskany, ziemniaki, marchewka, pietruszka, por, seler, masło, pietruszka zielona)

II danie: kurczak w sosie ziołowym, ryż basmati

Sałata lodowa z oliwą

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia)


19.11.2019 wtorek

Zupa: grysikowa (wywar drobiowo warzywny, kasza manna, marchewka, pietruszka, por, seler, masło, zielona pietruszka)

II danie: mielony, ziemniaki

Marchewka z groszkiem

Napój owocowy


20.11.2019 środa 

Zupa: rosół z makaronem (wywar drobiowo warzywny, marchewka, pietruszka, por, seler, kapusta włoska, cebula, lubczyk, pietruszka zielona)

II danie: pieczeń z indyka, ziemniaki

Surówka z selera


21.11.2019 czwartek

Zupa: barszcz czerwony zabielany z ziemniakami (wywar drobiowo warzywny, buraki, barszcz kiszony, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, koperek)

II danie: pierogi ruskie

Owoc

Herbata z cytryną

 22.11.2019 piątek

Zupa: ogórkowa z ryżem (wywar drobiowo warzywny, ogórki kiszone, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, koperek)

II danie: ryba w panierce (miruna), ziemniaki

Surówka z kiszonej kapusty

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia)


  

 

Koszt obiadów w listopadzie 2019 wynosi:

19 obiadów x 10,00 złotych = 190,00 zł.

Wpłat można dokonać w stołówce szkolnej lub przelewem na konto:

ANGA ANNA GŁUCHACZKA

Alior Bank : 79 2490 0005 0000 4500 1432 0327

ANGA

UWAGA! Niewykorzystane obiady będą odliczane tylko i wyłącznie po wcześniejszym zgłoszeniu telefonicznym lub mailowym (wycieczki, obozy i wyjazdy jednodniowe zgłaszają Nauczyciele). Niezgłoszone nieobecności na obiedzie nie będą odliczane.