Na tej stronie podajemy aktualny jadłospisemy

 

 

aktualny tygodniowy jadłospis.

22.06.2020 poniedziałek

Zupa: grochowa z ziemniakami (wywar drobiowo warzywny, marchewka, pietruszka, por, groch łuskany, masło, pietruszka zielona)

II danie: spaghetti

Owoc

Kompot owocowy



23.06.2020 wtorek

Zupa: pieczarkowa z makaronem (wywar drobiowo warzywny, pieczarki, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, pietruszka zielona)

II danie: kotlet schabowy, ziemniaki

Mizeria

Kompot wieloowocowy


24.06.2020 środa 

Zupa: pomidorowa z ryżem (wywar drobiowo warzywny, pomidory, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, zielona pietruszka )

II danie: roladka wieprzowa, kopytka

Buraki

Kompot owocowy


 

25.06.2020 czwartek

Zupa: krupnik (wywar drobiowo warzywny, kasza jęczmienna, marchewka, pietruszka, por, seler, masło, zielona pietruszka )

II danie: zrazy w sosie musztardowym, ryż

Sałata lodowa

Kompot owocowy


 

26.06.2020 piątek

Zupa: barszcz czerwony z uszkami (wywar drobiowo warzywny, buraki, barszcz kiszony, marchewka, pietruszka, por, seler, koperek)

II danie: makaron z serem

Kompot owocowy


 

Koszt obiadów w marcu 2020 wynosi:

22 obiady x 10,00 złotych = 220,00 zł.

Wpłat można dokonać w stołówce szkolnej lub przelewem na konto:

ANGA ANNA GŁUCHACZKA

Alior Bank : 79 2490 0005 0000 4500 1432 0327

ANGA

UWAGA! Niewykorzystane obiady będą odliczane tylko i wyłącznie po wcześniejszym zgłoszeniu telefonicznym lub mailowym (wycieczki, obozy i wyjazdy jednodniowe zgłaszają Nauczyciele). Niezgłoszone nieobecności na obiedzie nie będą odliczane.