Na tej stronie podajemy aktualny jadłospisemy
aktualny tygodniowy jadłospis.
Zupa: ogórkowa z ryżem (wywar drobiowo-warzywny, ogórki kiszone, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, koperek)
II danie: pieczeń ze schabu, ziemniaki
Surówka z czerwonej kapusty
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia)
2.03.2021 wtorek
Zupa: barszcz biały z ziemniakami (wywar drobiowo-warzywny, barszcz kiszony, ziemniaki marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, zielona pietruszka)
II danie: kurczak w sosie włoskim, makaron
Sałata z oliwą
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia)
3.03.2021 środa
Zupa: grzybowa z makaronem (wywar drobiowo-warzywny, pieczarki, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, pietruszka zielona)
II danie: kotlet schabowy, ziemniaki
Kapusta zasmażana
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia)
4.03.2021 czwartek
Zupa: cebulowa z groszkiem ptysiowym (wywar drobiowo-warzywny, cebula, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, zielona pietruszka)
II danie: zrazy w sosie pomidorowym, kuskus
Surówka z marchewki
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia)
5.03.2021 piątek
Zupa: kapuśniak (wywar drobiowo-warzywny, kapusta kiszona, ziemniaki, marchewka, pietruszka, por, seler, masło, zielona pietruszka)
II danie: pierogi ruskie
Owoc
Herbata z cytryną
Koszt obiadów w marcu 2021 wynosi:
23 obiady x 11,00 złotych = 253,00 zł.
Wpłat można dokonać w stołówce szkolnej lub przelewem na konto:
ANGA ANNA GŁUCHACZKA
Alior Bank : 79 2490 0005 0000 4500 1432 0327
W celu informacji o nadpłatach prosimy o bezpośredni kontakt telefoniczny.
ANGA
Na tej stronie podajemy podstawowe zasady funkcjonowania stołówki szkolnej.