Jadłospis

Na tej stronie podajemy aktualny jadłospisemy

 

 

aktualny tygodniowy jadłospis.

28.09.2020 poniedziałek

Zupa: grochowa (wywar drobiowo-warzywny, groch łuskany, marchewka, pietruszka, por, seler, masło, zielona pietruszka)

II danie: kurczak w sosie ziołowym, ryż basmati

Sałata lodowa z oliwą

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia)


29.09.2020 wtorek

Zupa: grzybowa z makaronem (wywar drobiowo-warzywny, podgrzybki, marchewka, pietruszka,  por, seler, śmietana 18%, zielona pietruszka)

II danie: potrawka wieprzowa, ziemniaki

Surówka jesienna

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia)


30.09.2020 środa

Zupa: koperkowa z ryżem (wywar drobiowo-warzywny, pomidory, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, koperek)

II danie: kotlet schabowy, ziemniaki

Kapusta kiszona zasmażana

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia)


1.10.2020 czwartek

Zupa: dyniowa z grzanką (wywar drobiowo-warzywny, dynia, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, zielona pietruszka)

II danie: mielony drobiowy, ziemniaki

Mizeria

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia)


2.10.2020 piątek

Zupa: barszcz czerwony z ziemniakami (wywar drobiowo-warzywny, buraki, barszcz kiszony, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, koperek)

II danie: naleśniki z serem

Owoc

Herbata z cytryną


 

Koszt obiadów w październiku 2020 wynosi:

21 obiadów x 11,00 złotych = 231,00 zł.

Wpłat można dokonać w stołówce szkolnej lub przelewem na konto:

ANGA ANNA GŁUCHACZKA

Alior Bank : 79 2490 0005 0000 4500 1432 0327

ANGA

UWAGA! Niewykorzystane obiady będą odliczane tylko i wyłącznie po wcześniejszym zgłoszeniu telefonicznym lub mailowym (wycieczki, obozy i wyjazdy jednodniowe zgłaszają Nauczyciele). Niezgłoszone nieobecności na obiedzie nie będą odliczane.

Na tej stronie podajemy podstawowe zasady funkcjonowania stołówki szkolnej.