Jadłospis

Na tej stronie podajemy aktualny jadłospisemy

 

 

aktualny tygodniowy jadłospis.

1.03.2021 poniedziałek

Zupa: ogórkowa z ryżem (wywar drobiowo-warzywny, ogórki kiszone, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, koperek)

II danie: pieczeń ze schabu, ziemniaki

Surówka z czerwonej kapusty

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia)


2.03.2021 wtorek

Zupa: barszcz biały z ziemniakami (wywar drobiowo-warzywny, barszcz kiszony, ziemniaki marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, zielona pietruszka)

II danie: kurczak w sosie włoskim, makaron

Sałata z oliwą

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia)


3.03.2021 środa

Zupa: grzybowa z makaronem (wywar drobiowo-warzywny, pieczarki, marchewka, pietruszka,  por, seler, śmietana 18%, pietruszka zielona)

II danie: kotlet schabowy, ziemniaki

Kapusta zasmażana

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia)


4.03.2021 czwartek

Zupa: cebulowa z groszkiem ptysiowym (wywar drobiowo-warzywny, cebula, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, zielona pietruszka)

II danie: zrazy w sosie pomidorowym, kuskus

Surówka z marchewki

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia)


5.03.2021 piątek

Zupa: kapuśniak (wywar drobiowo-warzywny, kapusta kiszona, ziemniaki, marchewka, pietruszka, por, seler, masło, zielona pietruszka)

II danie: pierogi ruskie

Owoc

Herbata z cytryną


 

Koszt obiadów w marcu 2021 wynosi:

23 obiady x 11,00 złotych = 253,00 zł.

Wpłat można dokonać w stołówce szkolnej lub przelewem na konto:

ANGA ANNA GŁUCHACZKA

Alior Bank : 79 2490 0005 0000 4500 1432 0327

W celu informacji o nadpłatach prosimy o bezpośredni kontakt telefoniczny.

ANGA

UWAGA! Niewykorzystane obiady będą odliczane tylko i wyłącznie po wcześniejszym zgłoszeniu telefonicznym lub mailowym (wycieczki, obozy i wyjazdy jednodniowe zgłaszają Nauczyciele). Niezgłoszone nieobecności na obiedzie nie będą odliczane.

Na tej stronie podajemy podstawowe zasady funkcjonowania stołówki szkolnej.