Jadłospis

Na tej stronie podajemy aktualny jadłospisemy

 

 

aktualny tygodniowy jadłospis.

21.06.2021 poniedziałek

Zupa: brokułowa z makaronem (wywar drobiowo-warzywny, brokuły, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, zielona pietruszka)

II danie: kotlet schabowy, ziemniaki

Surówka z kapusty pekińskiej

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia)


22.06.2021 wtorek

Zupa: barszcz czerwony zabielany (wywar drobiowo-warzywny, buraki, barszcz kiszony, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, koperek)

II danie: pulpeciki w sosie musztardowo-chrzanowym, ryż

Sałata lodowa z oliwą

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia)


23.06.2021 środa

Zupa: grzybowa z makaronem (wywar drobiowo-warzywny, podgrzybki mrożone, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, zielona pietruszka)

II danie: pieczeń z indyka, ziemniaki

Surówka z białej kapusty

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia)


24.06.2021 czwartek

Zupa: ziemniaczana (wywar drobiowo-warzywny, ziemniaki, marchewka, pietruszka, por, seler, masło, zielona pietruszka)

II danie: spaghetti

Owoc

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia)

 



 

Koszt obiadów w czerwcu 2021 wynosi:

16 obiadów x 11,00 złotych = 176,00 zł.

Obiady są wydawane do dnia 24 czerwca 2021 r.

Wpłat można dokonać w stołówce szkolnej lub przelewem na konto:

ANGA ANNA GŁUCHACZKA

Alior Bank : 79 2490 0005 0000 4500 1432 0327

W sprawie nadpłat i zaległości za obiady prosimy o kontakt telefoniczny: 783-062-098.

ANGA

UWAGA! Niewykorzystane obiady będą odliczane tylko i wyłącznie po wcześniejszym zgłoszeniu telefonicznym lub mailowym (wycieczki, obozy i wyjazdy jednodniowe zgłaszają Nauczyciele). Niezgłoszone nieobecności na obiedzie nie będą odliczane.

Na tej stronie podajemy podstawowe zasady funkcjonowania stołówki szkolnej.