Na tej stronie podajemy aktualny jadłospisemy
15.04.2024 poniedziałek
Zupa: krupnik (wywar drobiowo-warzywny, kasza jęczmienna, marchewka, pietruszka, por, seler, masło, zielona pietruszka)
II danie: bitki schabowe w sosie własnym (schab, mąka, przyprawy), ziemniaki
Buraczki ćwikłowe (buraki, chrzan, przyprawy)
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
16.04.2024 wtorek
Zupa: ogórkowa z ryżem (wywar drobiowo-warzywny, ogórki kiszone, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, koperek)
II danie: spaghetti (mięso drobiowo-wieprzowe, sos pomidorowy, ser żółty, makaron)
Owoc
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
17.04.2024 środa
Zupa: grzybowa z makaronem (wywar drobiowo-warzywny, podgrzybki mrożone, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, zielona pietruszka)
II danie: filet drobiowy w panierce (filet drobiowy, mąka, jajko, bułka tarta), ziemniaki
Surówka z białej kapusty (biała kapusta, marchewka, jabłko, papryka, jogurt naturalny)
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
18.04.2024 czwartek
Zupa: kalafiorowa z ziemniakami (wywar drobiowo-warzywny, kalafior, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, koperek)
II danie: pulpeciki w sosie koperkowym (mięso drobiowo-wieprzowe, jajko, przyprawy), ryż
Sałata lodowa z oliwą i marchewką
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
19.04.2024 piątek
Zupa: jarzynowa (wywar drobiowo-warzywny, marchewka, pietruszka, por, seler, kalafior, brokuły, fasolka, brukselka, groszek zielony, masło, zielona pietruszka)
II danie: naleśniki z serem (mąka, jajka, mleko, ser biały)
Owoc
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
Produkty alergenne użyte w produkcji - wykaz potraw, ich składników i alergenów dostępny w stołówce.
Koszt obiadów w kwietniu 2024 wynosi
20 obiadów x 15,00 złotych = 300,00 zł
Obiady są wydawane do dnia 20 czerwca 2024 r.
Wpłat można dokonać w stołówce szkolnej lub przelewem na konto:
ANGA ANNA GŁUCHACZKA
Alior Bank: 79 2490 0005 0000 4500 1432 0327
W sprawie nadpłat i zaległości za obiady prosimy o kontakt telefoniczny: 783-062-098.
ANGA
Na tej stronie podajemy podstawowe zasady funkcjonowania stołówki szkolnej.