Jadłospis

Na tej stronie podajemy aktualny jadłospisemy

 

 

aktualny tygodniowy jadłospis.

23.11.2020 poniedziałek

Zupa: brokułowa z makaronem (wywar drobiowo-warzywny, brokuły, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, pietruszka zielona)

II danie: mielone drobiowe, ziemniaki

Surówka z marchewki

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia)


24.11.2020 wtorek

Zupa: fasolowa z ziemniakami (wywar drobiowo-warzywny, fasola Jaś, marchewka, pietruszka, por, seler, masło, majeranek)

II danie: schab w sosie strogonof, ryż

Ogórek kiszony

Kompot wiśniowy


25.11.2020 środa

Zupa: rosół z makaronem (wywar drobiowo-warzywny, kapusta włoska, marchewka, pietruszka, por, seler, cebula, lubczyk, pietruszka zielona)

II danie: indyk duszony w sosie własnym, ziemniaki

Surówka z czerwonej kapusty

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia)


26.11.2020 czwartek

Zupa: pomidorowa z zacierką (wywar drobiowo-warzywny, pomidory, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, bazylia)

II danie: kurczak, ziemniaki

Surówka białej kapusty z papryką

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia)


27.11.2020 piątek

Zupa: barszcz biały z ziemniakami (wywar drobiowo-warzywny, barszcz kiszony, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, koperek)

II danie: leniwe z sosem jogurtowym

Owoc

Herbata z cytryną


 

Koszt obiadów w październiku 2020 wynosi:

21 obiadów x 11,00 złotych = 231,00 zł.

Wpłat można dokonać w stołówce szkolnej lub przelewem na konto:

ANGA ANNA GŁUCHACZKA

Alior Bank : 79 2490 0005 0000 4500 1432 0327

ANGA

UWAGA! Niewykorzystane obiady będą odliczane tylko i wyłącznie po wcześniejszym zgłoszeniu telefonicznym lub mailowym (wycieczki, obozy i wyjazdy jednodniowe zgłaszają Nauczyciele). Niezgłoszone nieobecności na obiedzie nie będą odliczane.

Na tej stronie podajemy podstawowe zasady funkcjonowania stołówki szkolnej.