Na tej stronie podajemy aktualny jadłospisemy aktualny tygodniowy jadłospis.

alt 

18.02.2019 poniedziałek

Zupa: ziemniaczana (wywar drobiowo warzywny, ziemniaki, marchewka, seler, pietruszka, por, mało, koperek)

II danie: makaron z sosem carbonara

Owoc

Herbata z cytryną

19.02.2019 wtorek

Zupa: grysikowa (wywar drobiowo warzywny, kasza manna marchewka, pietruszka, por, seler, masło, zielona pietruszka)

II danie: kąski drobiowe, ziemniaki

Sałata lodowa z ogórkiem i śmietaną

Kompot wieloowocowy (truskawka, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia)

20.02.2019 środa

Zupa: jarzynowa (wywar drobiowo warzywny, marchewka, pietruszka, por, seler, ziemniaki, kalafior, fasolka, brukselka, masło, koperek)

II danie: pulpety w sosie koperkowym, ryż paraboliczny

Sałaty kolorowe z oliwą

Kompot wieloowocowy (truskawka, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia)

21.02.2019 czwartek

Zupa: rosół z makaronem (wywar drobiowo warzywny, kapusta włoska, marchewka, pietruszka, por, seler, cebula, lubczyk, zielona pietruszka)

II danie: pieczeń z indyka, ziemniaki

Surówka z selera

Kompot wiśniowy

22.02.2019 piątek

Zupa: grochowa (wywar drobiowo warzywny, groch łuskany, marchewka, pietruszka, por, seler, majeranek, zielona pietruszka)

II danie: paluszki rybne, ziemniaki

Buraczki ćwikłowe

 

Koszt obiadów w lutym 2019 wynosi:

20 obiadów x 9,00 złotych = 180,00 zł

Wpłat można dokonać w stołówce szkolnej lub przelewem na konto: ANGA ANNA GŁUCHACZKA

Alior Bank : 79 2490 0005 0000 4500 1432 0327

 

UWAGA!  Niewykorzystane obiady będą odliczane tylko i wyłącznie po wcześniejszym zgłoszeniu telefonicznym lub mailowym (wycieczki, obozy i wyjazdy jednodniowe zgłaszają Nauczyciele). Nie zgłoszone nieobecności na obiedzie nie będą odliczane.