JADŁOSPIS: od 18.06 do 21.06.2018

18.06. 2018 poniedziałek

Zupa: żurek z ziemniakami (wywar drobiowo warzywny, żurek kiszony, por, marchewka, pietruszka, seler, śmietana 18%, koperek).

II danie: spaghetti .  

Owoc .

Napój owocowy.

19.06. 2018 wtorek

Zupa: ogórkowa z ryżem  (wywar drobiowo warzywny, ogórki kiszone, marchewka, pietruszka, seler, por, śmietana 18%, koperek).

II danie: mielony, ziemniaki.

Surówka z białej kapusty .

Kompot wieloowocowy (truskawka, czarna porzeczka, śliwka agrest, wiśnia).

20.06. 2018 środa

Zupa: wiosenna  (wywar drobiowo warzywny, pietruszka,  marchewka, por, seler, kapusta włoska, fasolka szparagowa, brokuły, kalafior, pietruszka zielona).

II danie: gulasz wieprzowy, kasza pęczak.

Ogórek kiszony.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Kompot wieloowocowy (truskawka, czarna porzeczka, śliwka agrest, wiśnia).

21.06. 2018 czwartek

Zupa: pomidorowa  (wywar drobiowo warzywny, pomidory, pietruszka,  marchewka, por, seler, śmietana 18%, pietruszka zielona).

II danie: kotlet drobiowy drobiowy, ziemniaki.

Surówka z czerwonej kapusty.

Kompot wieloowocowy (truskawka, czarna porzeczka, śliwka agrest, wiśnia).

SMACZNEGO!

22.06.2018 piątek

Zakończenie roku szkolnego 2017/2018.

Wesołych wakacji!!!


Koszt obiadów w czerwcu 2018 wynosi: 14 obiadów  x 8,50 złotych = 119 zł

Wpłat można dokonać w stołówce szkolnej lub przelewem na konto: ANGA ANNA GŁUCHACZKA

Alior Bank : 79 2490 0005 0000 4500 1432 0327

UWAGA!  Niewykorzystane obiady będą odliczane tylko i wyłącznie po wcześniejszym zgłoszeniu telefonicznym lub mailowym (wycieczki, obozy i wyjazdy jednodniowe zgłaszają Nauczyciele). Nie zgłoszone nieobecności na obiedzie nie będą odliczane.