JADŁOSPIS od 23.04 do  27.04.2018                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

23.04. 2018 poniedziałek

Zupa: barszcz czerwony z ziemniakami  (wywar drobiowo warzywny, buraki,  barszcz  kiszony, por, marchewka, pietruszka, seler, śmietana 18%, koperek).

II danie: indyk  w sosie ziołowym, makaron.

Sałata kolorowa.

Kompot truskawkowy.

24.04. 2018 wtorek

Zupa: grysikowa (wywar drobiowo warzywny, kasza manna, marchewka, pietruszka, seler, por, zielona pietruszka, masło ).

II danie: kotlet schabowy , ziemniaki.

Kapusta kiszona zasmażana.

Kompot wieloowocowy ( truskawka, jabłko,  agrest,  śliwka, czarna porzeczka, wiśnia ).

25.04. 2018 środa

Zupa: grochowa z ziemniakami  (wywar drobiowo warzywny, groch łuskany, pietruszka,  marchewka, por, seler, majeranek, pietruszka zielona).

II danie: strogonov, kasza perłowa.

Surówka z selera.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Kompot wieloowocowy ( truskawka, jabłko,  agrest,  śliwka, czarna porzeczka, wiśnia )

26.04. 2018 czwartek

Zupa: koperkowa z ryżem  (wywar drobiowo warzywny, koperek, marchewka, pietruszka, seler, por,
śmietana 18 %).

II danie: kąski drobiowe, ziemniaki.

Mizeria.

Kompot wiśniowy.

27.04. 2018 piątek

Zupa: wiosenna (wywar drobiowo warzywny, kalafior, brokuły, brukselka pietruszka,  marchewka, por, seler,  masło,  pietruszka zielona).

II danie: leniwe.

Owoc                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Herbata z cytryną.

SMACZNEGO!
 
Koszt obiadów w kwietniu 2018 wynosi: 18 obiadów  x 8,50 złotych = 153 zł.
Wpłat można dokonać w stołówce szkolnej lub przelewem na konto:
ANGA ANNA GŁUCHACZKA
Alior Bank : 79 2490 0005 0000 4500 1432 0327 
UWAGA! Od dnia 1 marca 2017 r. niewykorzystane obiady będą odliczane tylko i wyłącznie po wcześniejszym zgłoszeniu telefonicznym lub mailowym (wycieczki, obozy i wyjazdy jednodniowe zgłaszają Nauczyciele). Nie zgłoszone nieobecności na obiedzie nie będą odliczane.