Jadłospis

Na tej stronie podajemy aktualny jadłospisemy

 

 

aktualny tygodniowy jadłospis.

 3.10.2022 poniedziałek

Zupa: krupnik (wywar drobiowo-warzywny, kasza pęczak, marchewka, pietruszka, por, seler, masło, zielona pietruszka)

II danie: indyk duszony w sosie własnym, ziemniaki

Surówka z selera

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)

 

4.10.2022 wtorek

Zupa: pieczarkowa z makaronem (wywar drobiowo-warzywny, pieczarki, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, zielona pietruszka)

II danie: mielony, ziemniaki

Surówka z białej kapusty

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)


5.10.2022 środa

Zupa: brokułowa z makaronem (wywar drobiowo-warzywny, brokuły, marchewka, pietruszka, por, śmietana 18%, zielona pietruszka)

II danie: gulasz wieprzowy, kasza wiejska

Ogórek kiszony

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)

 

6.10.2022 czwartek

Zupa: grochówka (wywar drobiowo-warzywny, groch łuskany, ziemniaki, marchewka, pietruszka, por, seler, masło, majeranek, zielona pietruszka)

II danie: kurczak w sosie szpinakowym, makaron

Fasolka szparagowa

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)


7.10.2022 piątek

Zupa: pomidorowa z ryżem (wywar drobiowo-warzywny, pomidory, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, zielona pietruszka)

II danie: ryba (miruna), ziemniaki

Buraczki

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, winogrono, śliwka, czarna porzeczka, aronia, cukier)

Produkty alergenne użyte w produkcji - wykaz potraw, ich składników i alergenów dostępny w stołówce.



 

Koszt obiadów we październiku 2022 wynosi:

20 obiadów x 14,00 złotych = 280,00 zł.

Obiady są wydawane do dnia 23 czerwca 2023 r.

Wpłat można dokonać w stołówce szkolnej lub przelewem na konto:

ANGA ANNA GŁUCHACZKA

Alior Bank : 79 2490 0005 0000 4500 1432 0327

W sprawie nadpłat i zaległości za obiady prosimy o kontakt telefoniczny: 783-062-098.

ANGA

UWAGA! Niewykorzystane obiady będą odliczane tylko i wyłącznie po wcześniejszym zgłoszeniu telefonicznym lub mailowym (wycieczki, obozy i wyjazdy jednodniowe zgłaszają Nauczyciele). Niezgłoszone nieobecności na obiedzie nie będą odliczane.

Na tej stronie podajemy podstawowe zasady funkcjonowania stołówki szkolnej.