Na tej stronie podajemy aktualny jadłospisemy
22.04.2024 poniedziałek
Zupa: pieczarkowa z makaronem (wywar drobiowo-warzywny, pieczarki, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, zielona pietruszka)
II danie: schab w sosie własnym (schab, mąka, przyprawy), ziemniaki
Surówka z czerwonej kapusty (czerwona kapusta, marchewka, jabłko, przyprawy)
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
23.04.2024 wtorek
Zupa: zielona z groszkiem ptysiowym (wywar drobiowo-warzywny, szpinak, brokuły, groszek, brukselka, zielona fasolka, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, zielona pietruszka)
II danie: sznycel (mięso drobiowo-wieprzowe, jajko, bułka tarta)
Mizeria (ogórki, jogurt grecki, miód)
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
24.04.2024 środa
Zupa: barszcz czerwony zabielany (wywar drobiowo-warzywny, barszcz kiszony, buraki, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, koperek)
II danie: gulasz wieprzowy (szynka, mąka, przyprawy), kasza pęczak
Ogórek kiszony
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
25.04.2024 czwartek
Zupa: pomidorowa z ryżem (wywar drobiowo-warzywny, przecier pomidorowy, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, bazylia, zielona pietruszka)
II danie: eskalop drobiowy (filet drobiowy, jajko, mąka kukurydziana, przyprawy), ziemniaki
Marchewka z groszkiem (marchewka, groszek, masło, mąka)
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
26.04.2024 piątek
Zupa: grysikowa (wywar drobiowo-warzywny, kasza manna, marchewka, pietruszka, por, seler, masło, zielona pietruszka)
II danie: filet z miruny w panierce (mąka, jajka, mleko, bułka tarta), ziemniaki
Surówka z kapusty kiszonej (kapusta kiszona, ananas, żurawina, brzoskwinia, przyprawy)
Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, wiśnia, cukier)
Produkty alergenne użyte w produkcji - wykaz potraw, ich składników i alergenów dostępny w stołówce.
Koszt obiadów w kwietniu 2024 wynosi
20 obiadów x 15,00 złotych = 300,00 zł
Obiady są wydawane do dnia 20 czerwca 2024 r.
Wpłat można dokonać w stołówce szkolnej lub przelewem na konto:
ANGA ANNA GŁUCHACZKA
Alior Bank: 79 2490 0005 0000 4500 1432 0327
W sprawie nadpłat i zaległości za obiady prosimy o kontakt telefoniczny: 783-062-098.
ANGA
Na tej stronie podajemy podstawowe zasady funkcjonowania stołówki szkolnej.