Jadłospis

Na tej stronie podajemy aktualny jadłospisemy

 

 

aktualny tygodniowy jadłospis.

 31.01.2022 poniedziałek

Zupa: ogórkowa z ryżem (wywar drobiowo-warzywny, koperek, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, koperek)

II danie: kotlet drobiowy w panierce, ziemniaki

Surówka z kapusty i fasoli

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, cukier)


1.02.2022 wtorek

Zupa: brokułowa z makaronem (wywar drobiowo-warzywny, brokuły, marchewka, pietruszka, por, seler, masło, śmietana 18%, zielona pietruszka)

II danie: pieczeń ze schabu, ziemniaki

Surówka z czerwonej kapusty

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, agrest, śliwka, czarna porzeczka, cukier)

 

2.02.2022 środa

Zupa: pomidorowa z zacierką (wywar drobiowo-warzywny, przecier pomidorowy, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%, zielona pietruszka)

II danie: mielony, ziemniaki

Surówka z marchewki

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, czerwona porzeczka, śliwka, czarna porzeczka, cukier)

 

3.02.2022 czwartek

Zupa: ziemniaczana (wywar drobiowo-warzywny, ziemniaki, marchewka, pietruszka, por, seler, masło, zielona pietruszka)

II danie: spaghetti  

Owoc 

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, czerwona porzeczka, śliwka, czarna porzeczka, cukier)


4.02.2022 piątek

Zupa: koperkowa z ryżem (wywar drobiowo-warzywny, koperek, marchewka, pietruszka, por, seler, śmietana 18%)

II danie: ryba (miruna) w panierce, ziemniaki

Buraczki ćwikłowe

Kompot wieloowocowy (truskawka, jabłko, czerwona porzeczka, śliwka, czarna porzeczka, cukier)

Produkty alergenne użyte w produkcji - wykaz potraw, ich składników i alergenów dostępny w stołówce.





 

Koszt obiadów w lutym 2022 wynosi:

20 obiadów x 12,00 złotych = 240,00 zł.

Obiady są wydawane do dnia 24 czerwca 2022 r.

Wpłat można dokonać w stołówce szkolnej lub przelewem na konto:

ANGA ANNA GŁUCHACZKA

Alior Bank : 79 2490 0005 0000 4500 1432 0327

W sprawie nadpłat i zaległości za obiady prosimy o kontakt telefoniczny: 783-062-098.

ANGA

UWAGA! Niewykorzystane obiady będą odliczane tylko i wyłącznie po wcześniejszym zgłoszeniu telefonicznym lub mailowym (wycieczki, obozy i wyjazdy jednodniowe zgłaszają Nauczyciele). Niezgłoszone nieobecności na obiedzie nie będą odliczane.

Na tej stronie podajemy podstawowe zasady funkcjonowania stołówki szkolnej.